Gauldalstunet blir storstue under VM!

IMG 2021

10 lavvoer, 700 personer, scene, storskjermer, bar og servering av lokalmat. Her får vi virkelig vist oss fram på den beste tomta i byen!

Spir har gått sammen med Liveco og NiT Midtre Gauldal om storsatsingen Gauldaldstunet for å vise frem Gauldalen under det som blir en ny folkefest i Trondheim: VM på ski i 2025.

IMG 2023

Slik blir det:

Krigsseilerplassen, midt mellom Solsiden og Royal Garden, blir stedet. Her kan vi love topp stemning gjennom hele mesterskapet. Ti sammenhengende lavvoer med varmeovner, musikk- og kulturinnslag fra scenen, storskjermer som viser øvelsene, bar og matservering.

Gauldalstunet vil være en utstillingsarena for lokalmat og -drikke og lokale artister fra Gauldalen. Næringsaktører har her en gyllen mulighet til å vise seg frem og knytte kontakter.

Lokale lag og foreninger blir viktige støttespillere, og vil få muligheter til inntjening.

Stolthet og attraktivitet

IMG 2022

Ideen oppsto gjennom en samtale på Gauldalskonferansen i 2022. Sentrale aktører har det siste året møttes flere ganger for idémyldring og planlegging.

Det er Liveco, med den erfarne konsert- og messearrangøren Kristian Digre, som har utviklet konseptet.

Målet er å bygge stolthet og attraktivitet for Gauldalen, vise fram alt vi kan tilby. Vi skal markedsføre regionen og øke attraktiviteten vår gjennom å være synlig, sentral og stedet alle ønsker å være under folkefesten i 2025.

Helt i tråd med målsettingen til Spir, om å øke attraktiviteten til Midtre Gauldal.

Vi gleder oss!